Üniversitemiz İskilip MYO’da Kutlu Doğum Haftası Etkinliği Yapıldı

29 Nisan 13

Üniversitemiz İskilip Meslek Yüksekokulunda Kutlu doğum Haftası nedeni ile etkinlik gerçekleştirildi. İskilip Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından düzenlenen program, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı ve sonrasında İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer CENGİL günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti.

Daha sonra etkinlikte Afiyet Ayhan ve Ebru Kılıç isimli İskilip Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin Peygamberimize ithafen yazmış oldukları mektuplarını okudular. Mektupların okunması sırasında duygusal anların yaşandığı gözlendi.

Etkinlik, İskilip Meslek Yüksekokulu Geleneksel El Sanatları programı öğrencisi Leyla Köse’nin “Medine Gülü” isimli İlahiyi seslendirmesi ve  Mimari Restorasyon programı öğrencilerinden Yaşar BAHADIR ve Ahmet GÖZTEPE Peygamber Efendimizin hayatıyla ilgili hazırlamış oldukları sine vizyon gösterisi ve Türk Dili ve Edebiyatı öğretim elemanı Mehmet AKKAYA’nın yaptığı kapanış konuşması ile sonladı.

Etkinlik sonrasında katılımcılara lokum, hadis kartelası ve Kuran-ı Kerim meali dağıtıldı.

Üniversitemiz İskilip MYO’da Kutlu Doğum Haftası Etkinliği Yapıldı