Yayınlanma Tarihi: 03 Nisan 2013 Çarşamba

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesinin Yeni Kantini Açıldı

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesinin giriş katında bulunan personel ve öğrenci kantini yeni binasına taşındı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN ve Üniversitemiz; akademik ve idari yöneticileri, öğretim elemanları ve öğrencilerinin katılımı ile Fen Edebiyat Fakültesinin yeni kantininin açılışı yapıldı.

Daha önceki kantin alanının dört katı büyüklüğüne sahip ve daha steril ve hijyen bir ortam sağlanarak, yoğun bir katılımcı eşliğinde açılışı gerçekleştirilen kantinin, taşıyıcı sistemi betonarme ve çelik olarak tasarlanmış olup, çatısı; çelik konstrüksiyon taşıyıcı üzerine titanyum ve cam kaplama ile yapılmıştır.

Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN kantin açılışında, Üniversitemize kazandırılan bu modern yeni tesisle, Üniversitemiz öğrencilerinin beslenme, dinlenme ve diğer sosyal ihtiyaçlarını karşılayarak öğrencilerimizin temiz, kaliteli ve uygun fiyatlarda ürün ve hizmetlerden yararlanmasını istediklerini belirtti. Kantin açılışında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. ALKAN öğrencilerimizle ikili sohbet ederek, öğrencilerimizin öğrenimlerine ilişkin bilgiler aldı ve öğrencilerimize başarılar diledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube