Yayınlanma Tarihi: 08 Nisan 2013 Pazartesi

Üniversitemiz Tanıtım Etkinliklerine Antalya İle Devam Etti

Üniversitemizi tercih edecek öğrencilerimizin daha bilinçli tercih yapmalarını sağlamak amacı ile 04-05-06 Nisan 2013 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilen “13. Yükseköğretim Tanıtım Günleri ve Eğitim Fuarı”na Üniversitemiz de katıldı.

Fuara, Üniversitemiz öğretim üyelerinden Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mehmet Ömer BOSTANCI, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Nihan KAYA, Yrd. Doç. Dr. Hülya ÇAĞIRAN KENDİRLİ, Doç. Dr. Selçuk KENDİRLİ ve 06 Nisan 2013 tarihinde de Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin ALKAN katıldı.

Antalya ve çevre illerden 44.700 kişinin ziyaret ettiği Fuara, 26’sı devlet, 26’sı vakıf, 6’sı KKTC ve 2’si de yabancı olmak üzere toplam 60 Üniversite katıldı. Fuarda, Üniversitemiz yükseköğretim programları ve Üniversitemizin öğrencilerimize sunduğu imkânlardan bahsedilerek, Üniversitemiz tanıtıldı.