Yayınlanma Tarihi: 08 Nisan 2013 Pazartesi

Üniversitemiz Tiyatro Kulübü, “7 Kocalı Hürmüz”ü Oynadı

Üniversitemiz Tiyatro Kulübü öğrencileri daha önceden film ve tiyatro eseri olarak bir çok kez gösterilmiş, sahnelenmiş Sadık ŞENDİL'in yazdığı komedi tarzındaki eseri olan “7 Kocalı Hürmüz” isimli oyunu, 7 Nisan 2013 Pazar günü, saat 20:00’de Çorum Devlet Tiyatro Salonunda sahneledi.

“7 Kocalı Hürmüz”  isimli oyun, başta Sayın Rektörümüz Prof.Dr.Reha Metin ALKAN olmak üzere, çok sayıda öğretim elemanımız, öğrencimiz ve Çorum halkının yoğun katılımı eşliğinde başarı ile sergilendi.

Tiyatro Kulübümüz aynı oyun ile 19-26 Nisan 2013 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi 12. Amatör Tiyatro Festivalinde de Üniversitemizi temsil edecek ve 22 Nisan 2013 Pazartesi günü“7 Kocalı Hürmüz” isimli oyunu sergileyecektir.