Tiyatro Kulübünden Rektörümüze Ziyaret

14 Mayıs 13

Üniversitemiz Tiyatro Kulübü Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Sefa ÜZBEY, Kulüp Başkanı Tuğba DAŞTAN ve kulüp öğrencileri Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN'ı makamında ziyaret etti. Genel olarak kulüp faaliyetleri ile 19-26 Nisan 2013 tarihleri arasında düzenlenen Eskişehir Anadolu Üniversitesi 12. Amatör Tiyatro Festivaline kulübümüzün katılımı hakkında bilgiler verilen ziyarette, 7 Kocalı Hürmüz Oyununun 6 Haziran 2013 tarihinde tekrar oynanması konusunda Rektörümüzden izin alındı. Ziyaret, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’a kulüplere verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerin bildirilmesiyle sona erdi. Rektörümüz de öğrencilerimizi başarılı faaliyetlerinden dolayı kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Tiyatro Kulübünden Rektörümüze Ziyaret
Hitit Üniversitesi Rektörlüğü