Yayınlanma Tarihi: 16 Mayıs 2013 Perşembe

Öğrencilerimiz Gıda Mühendisliğini Anadolu Öğretmen Lisesinde Tanıttı

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri, Halkla İlişkiler dersi kapsamında üniversitelerin öncül hedef kitlesi olan öğrencilerle bir araya gelerek, Üniversitemizi, Mühendislik Fakültesini ve Gıda Mühendisliği Bölümünü tanıttılar. Tanıtımda Gıda Mühendisliğinin geleceğini, Dünya da ve Türkiye’deki gelişimini anlattılar. Anadolu Lisesi Öğrencileri, Gıda Mühendisliği hakkında merak ettikleri birçok konuda Gıda Mühendisliği Öğrencilerine sorular sordular. Etkinliğe katılan Lise öğrencileri bu seminerden kendileri için çok faydalı bilgiler edindiklerini belirttiler.

Gıda Mühendisliği Öğrencileri, düzenlemiş oldukları seminerin kendileri açısından çok yararlı geçtiğini belirttiler. Ayrıca Öğrenciler bir kurumun hedef kitlesindeki imajını ve desteğini almada bu tür faaliyetlerin önemini bu seminerde açıkça gözlemlediklerini söylediler.