Yayınlanma Tarihi: 22 Mayıs 2013 Çarşamba

“Sütün Hayatımızdaki Önemi ve Süt Hijyeni” Konulu Panel Verildi

“21 Mayıs Dünya Süt Günü” kapsamında 21 Mayıs 2013 Salı günü, saat 14.00’de, Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonunda, Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Gıda Hijyeni ve Teknoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Belgin SARIMEHMETOĞLU ve Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fatih ÖZBEY tarafından “Sütün Hayatımızdaki Önemi ve Süt Hijyeni” konu panel verildi.

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü ve Çorum Valiliği İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü öncülüğünde sivil toplum kuruluşlarının da katkısıyla düzenlenen panelin oturum başkanlığı Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Seçil TÜRKSOY tarafından gerçekleştirilmiştir.

Panelde, Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Belgin SARIMEHMETOĞLU “Süt Hijyeni”, Üniversitemiz Mühenslik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fatih ÖZBEY ise “Sütün Hayatımızdaki Önemi” başlıklı bildirileri sunmuşlardır.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube