Sungurlu Meslek Yüksekokulu Tiyatro Grubundan Yıl Sonu Gösterisi

24 Mayıs 13

Üniversitemiz Sungurlu Meslek Yüksekokulu Tiyatro Grubu tarafından,  Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet Kanak’ın yazıp, yönettiği “Bir Taşla…(?)” adlı oyun Sungurlu İlçe Özel İdare Salonunda sahnelendi. Oyunu, Sungurlu MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hakan Kör, Yüksekokul öğretim elemanları ve çok sayıda Yüksekokul öğrencisi izledi.  İstanbul’da bir grup üniversite öğrencisinin ev arama telaşını konu edinen oyunda gençlerin kendilerini bir anda farkında olmadan buldukları macera, esprili bir dille seyircilere sunuldu. Yüksekokul öğrencilerinin yoğun talep gösterdiği oyun  büyük beğeni toplarken,  tiyatro grubu öğrencilerinin yoğun tempoyla, büyük bir özveriyle hazırlandığı oyunun beklenen ilgiyi görmesi, oyunda görev alan öğrencilere moral ve motivasyon kaynağı oldu. Tek perde halinde sergilenen oyun sonunda, izleyenler beklediklerinin üzerinde bir performansla karşılaştıklarını dile getirirken, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif oyunda emeği geçen herkesi tek tek tebrik etti.

Sungurlu Meslek Yüksekokulu Tiyatro Grubundan Yıl Sonu Gösterisi
Hitit Üniversitesi Rektörlüğü