Yayınlanma Tarihi: 30 Mayıs 2013 Perşembe

Rektörümüz Çorum Milletvekili Salim Uslu’yu Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu makamında ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan ziyarette, Üniversitemiz yükseköğretim kurumlarına ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunarak, Üniversitemiz Kuzey Kampüsüne yapılacak inşaatlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Üniversitemizin her geçen gün daha da büyümekte olduğunu ve Üniversitemiz Kuzey Kampüsüne yapılacak olan binaların bunun somut göstergesi olduğunu belirten Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu da, üniversite için ellerinden gelen her türlü katkıyı vermeye hazır olduklarını belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Rektörümüzü Prof. Dr. Alkan’a çalışmalarında başarı diledi.