Çorum Özel Eğitim Meslek Lisesi Öğrencileri İskilip MYO’yu Ziyaret Etti

07 Mayıs 13

Üniversitemiz İskilip Meslek Yüksekokulunu, işitme engellilerden oluşan 21 kişilik Çorum Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri ziyaret etti. İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer CENGİL tarafından karşılanan öğrenciler, İskilip Meslek Yüksekokulunda bulunan dokuma, çini, ebru atölyelerini gezdiler ve öğretim görevlilerden bilgi alarak, atölyede ebru çalışması gerçekleştirdiler. Daha sonra ziyaretçi öğrenciler İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer CENGİL ile birlikte; İskilip Halk Eğitim Merkezi ve İskilip Belediyesi Başkan Yardımcısı Melih ALPSAR’ı ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında misafirlere İskilip Dolması da ikram edildi . İskilip’ten ayrılan öğrenci ve öğretmenler kendilerine gösterilen ilgi ve misafirperverliğe teşekkür ettiler.

Çorum Özel Eğitim Meslek Lisesi Öğrencileri İskilip MYO’yu Ziyaret Etti
Hitit Üniversitesi Rektörlüğü