Yayınlanma Tarihi: 07 Mayıs 2013 Salı

Rektörümüz “Çorum Kent Ekonomi Forumu”na Davet Edildi

11 Mayıs 2013 Cumartesi günü, saat saat:10.00’da,  Anitta Otel’de gerçekleştirilecek I. Çorum Kent Ekonomi Forumu’na  (K.E.F.); Ak Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami CEYLAN ve beraberindeki heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin ALKAN’ı makamında ziyaret ederek,  davet ettiler.

Üniversitemizin ve iş adamlarımızın şehrimizin gelişimine büyük katkı sağladığını belirten Ak Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami CEYLAN, Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN’ın çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çorum Kent Ekonomi Formu’na ilişkin genel bilgi paylaşımında bulundu.

Şehrin her bileşeniyle çalışarak somut olumlu işler çıkarmalıyız,  kentlerin problemlerinin çözümünde akademik bakış açısı önemlidir, her üniversite bulunduğu il’e katma değer sağlamak zorundadır, Hitit Üniversitesi olarak ilgi alanımıza giren her mecrada, Çorum’un her türlü hizmetine varız diyen Rektörümüz Prof. Dr. ALKAN, güçlü  ekonomilerin arkasında AR-GE çalışmalarının  olduğunu ve bu bağlamda üniversitelerin büyük önem teşkil ettiğini belirterek, Üniversitemiz bünyesinde kurulacak Merkez Labarutavarının temelinin ilerleyen günlerde atılacağını belirtti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube