Rektörümüz Tahıl Ürünleri İşleme Tek. Uyg. ve Arş. Lab. Ekmek Üretim Bölümünde İncelemelerde Bulundu

14 Haziran 13

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü bünyesinde kurulan Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Laboratuvarı Ekmek Üretim Bölümünde incelemelerde bulundu. Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri için uygulama ve araştırma alanı yaratan ve sadece Üniversitemiz personel ve öğrenci yemekhanelerinin ekmek ihtiyacını karşılayan laboratuvarda ekmek üretim aşamaları hakkında bilgi aldı.

Ekmeğin kaliteli hammaddelerden, hijyenik koşullarda üretilerek ambalajlı olarak Üniversitemiz bünyesinde tüketime sunulması ile mevcut ekmek israfının da %50 gibi büyük bir oranda azaltılabileceğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversite olarak bu alanda yapılacak yeni ürün çalışmaları ile de topluma örnek olup bilinçlendirilmeleri konusunda farkındalık yaratmanın önemini belirtti.

Rektörümüz Tahıl Ürünleri İşleme Tek. Uyg. ve Arş. Lab. Ekmek Üretim Bölümünde İncelemelerde Bulund
Rektörümüz Tahıl Ürünleri İşleme Tek. Uyg. ve Arş. Lab. Ekmek Üretim Bölümünde İncelemelerde Bulund
Rektörümüz Tahıl Ürünleri İşleme Tek. Uyg. ve Arş. Lab. Ekmek Üretim Bölümünde İncelemelerde Bulund
Rektörümüz Tahıl Ürünleri İşleme Tek. Uyg. ve Arş. Lab. Ekmek Üretim Bölümünde İncelemelerde Bulund
Rektörümüz Tahıl Ürünleri İşleme Tek. Uyg. ve Arş. Lab. Ekmek Üretim Bölümünde İncelemelerde Bulund
Hitit Üniversitesi Rektörlüğü
Kuzey Kampüsü Çevre Yolu Bulvarı 19030 Çorum