Yayınlanma Tarihi: 21 Haziran 2013 Cuma

“Kültür, Sanat ve Kariyer Günleri”ne Katkı Sağlayanlara Teşekkür Belgeleri Verildi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İş ve İnsan Kaynakları Merkezi tarafından 23-25 Mayıs 2013 tarihleri arasında düzenlenen “2. Kültür Sanat ve Kariyer Günleri” etkinliklerine yaptıkları katkılardan dolayı; Çorum’un yetiştirdiği güzide değerlerden Eğitimci- Yazar Abdulkadir Ozulu ve Eğitimci- Yazar Ethem Erkoç’a, Çorum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Zafer Eyvaz’a, TÜMSİAD Çorum Şube Başkanı Ahmet Akın’a, Üniversitemiz öğretim üyelerine, öğrencilerine ve etkinliklere sponsor olan kuruluş temsilcilerine teşekkür belgesi verdi.

İş ve İnsan Kaynakları Merkezi tarafından akademik ön koşullarda, yıl boyunca çeşitli faaliyetlerle mesleki ve danışmanlık hizmetlerinin yerine getirildiğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, etkinlik yapmanın zorluğuna değinerek emek ve gönül isteyen tüm faaliyetlerimize destek veren herkese teşekkür etti. Sözlerine Üniversitemiz bünyesinde gerçekleştirilen etkinliklerden duymuş olduğu memnuniyeti ifade ederek devam eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizce yapılan bu etkinliklerle, üniversitemizin ve şehrimizin bir araya geldiğini ve burada bulunanlarda bunun somut somut göstergesi olduğunu ifade ederek “2. Kültür Sanat ve Kariyer Günleri” etkinliklerine katkı sağlayanlara teşekkür belgelerini takdim etti.