Yayınlanma Tarihi: 25 Haziran 2013 Salı

Sungurlu Meslek Yüksekokulu’nda “Uygulama Eğitimi” Sertifika Töreni Düzenlendi

 

Üniversitemiz Sungurlu Meslek Yüksekokulu ile Çorum Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren ve medikal sektöründe gerek yurtiçi gerekse yurtdışı pazarlarda önemli bir yere sahip olan MONEMEDİKAL firması arasında imzalanan ortak eğitim protokolü çerçevesinde gerçekleştirilen “Uygulama Eğitimi” için Sertifika Töreni yapıldı. Sungurlu Meslek Yüksekokulu’nda yapılan Sertifika törenine MONEMEDİKAL Genel Müdürü Fatih Gökgöz, Üniversitemiz Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hakan Kör, Yüksekokul öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

 

İmzalanan protokol çerçevesinde, Üniversitemiz Sungurlu Meslek Yüksekokulu Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı öğrencileri MONEMEDİKAL firmasında mesleki uygulama eğitimi aldılar. Bu eğitim ile haftanın dört günü Yüksekokul’da teorik eğitim alan öğrencilerin, haftada bir gün de pratik eğitim alarak alanlarında daha donanımlı şekilde yetişmeleri hedeflendi.

 

Uygulama Eğitimini başarı ile tamamlayan öğrencilere sertifikaları MONEMEDİKAL Genel Müdürü Fatih Gökgöz, Sungurlu MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hakan Kör ve Yüksekokul öğretim elemanları tarafından verildi.

 

Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, gerçekleştirilen uygulama eğitiminin, öğrencilerin teorik eğitimlerini pratik eğitim ile desteklemeleri açısından çok önemli olduğunu belirterek, bu imkanı sağlayan MONEMEDİKAL Genel Müdürü Fatih Gökgöz’e, proje koordinatörleri Öğr. Gör. Uğur Demiral ve Öğr. Gör. Özgül Şahin’e teşekkür ederek, Genel Müdür Fatih Gökgöz’e Üniversitemiz adına teşekkür plaketi takdim etti.

 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube