Yayınlanma Tarihi: 27 Haziran 2013 Perşembe

Üniversitemizin Orman ve Su İşleri Bakanlığı Hizmetiçi Eğitimi Programına Akademik Desteği Devam Ediyor

Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın (OSİB) yürütücüsü olduğu Su Kalitesi İzleme Konusunda Kapasite Geliştirme Projesi kapsamında, Kıyı ve Geçiş Sularında İzleme (Makroomurgasız, Fitoplankton, Balık, Kimyasal) Konulu Eğitim Programı Muğla’da gerçekleştirildi.

Eğitime OSİB Su Yönetimi Genel Müdürlüğü İzleme Dairesi Başkanı Mertkan Erdemli, AB Proje Yerleşik Eşleştirme Danışmanı Gerrit Vossebelt, Hollanda örneği üzerine bilgi veren Prof. Jeroen Wijsman, İspanya örneği üzerine bilgi veren Prof. Angel Del Valls ile birlikt çok sayıda teknik personel katıldı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile Süleyman Demirel Üniversitelerinden akademisyenlerin de yer aldığı eğitim programında, Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali SALUR “Nehir Ağzı ve Kıyı Sularında Yaşayan Böcekler ve Ekolojisi” konusunda teorik ve pratik bilgiler verdi. Program, Dalyan Kanalı, Köyceğiz Gölü, Tersakan Çayı ve Dalaman Çayı nehir ağzı ve kıyı kesiminde gerçekleştirilen uygulamalı eğitim ile sona erdi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube