Yayınlanma Tarihi: 03 Haziran 2013 Pazartesi

Üniversitemiz Öğrenci Kulüp Başkanları, Çorum Belediye Başkanı ile Görüştüler

Üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren Öğrenci Kulüp Başkanları, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile bir araya geldiler.

Üniversite yaşamının hayatın geleceğine hazırlanıldığı günler olduğunu belirten Başkan Külcü, öğrencilerin kulüp başkanlığındaki tecrübelerin ilerleyen yıllarda öğrenciler için önemli fırsat oluşturacağının altını çizerek, sosyal hayattaki bu tecrübeleriniz sizi yaşama hazırlıyor, sizlerde sosyal ilişkilerinizi bu tür aktivitelerle zaten en üst düzeyde gerçekleştiriyorsunuz dedi.

Üniversite öğrencileriyle birlikte hareket etmeyi çok önemsediklerini kaydeden Başkan Külcü, üniversite gençliğiyle bundan önce olduğu gibi bundan sonra iyi ilişkiler içerisinde olacaklarını belirtti. Üniversitenin gücü sizin gücünüz, Sivil Toplum Örgütleri içerisindeki çalışmalarınızda başarınız ne kadar yüksek olursa Hitit Üniversitesi’nin başarısı da o kadar yüksek olacaktır, bu da Çorum’un yükselmesine vesile olacaktır diyen Başkan Külcü öğrencilerimize genel tavsiyelerde bulunarak ve başarılar diledi.

Toplantıya katılan Üniversitemiz bünyesinde faaliyet gösteren 40 öğrenci kulübünün başkanı da, kulüp faaliyetleri hakkında genel bilgiler vererek, Çorum’a ve Hitit Üniversitesi öğrencilerine yönelik önemli faaliyetler gerçekleştirdiklerini dile getirdiler ve toplantıdan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Külcüye teşekkür ettiler.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube