Kimya Bölümü, IV. Ulusal Anorganik Kimya Kongresi’nde 2. Poster Ödülüne Layık Görüldü

05 Haziran 13

30 Mayıs – 2 Haziran 2013 tarihleri arasında Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde gerçekleştirilen IV. Ulusal Anorganik Kimya Kongresine Üniversitemizi temsilen Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Elemanları Doç. Dr. Dursun Ali Köse, Araş. Gör. Gülnihal Davulga Erten, Araş. Gör. Ömer Yurdakul, Yüksek Lisans Öğrencilerimiz Aliye Kaşarcı Hakan, Sineray Koç ve Lisans Öğrencilerimiz Büşra Akyıldız, Özlem Bozkurt, Tuğrul Yıldırım ve Selahattin Altun katılmıştır.

Araş. Gör. Gülnihal Gülnihal Davulga Erten’in “Co(II) ve Zn(II) Metal katyonlarının Kumarilik ve Nikotinamid İçeren Karışık Ligand Komplekslerin Sentezi ve Yapısal Karakterizasyonu” başlıklı poster bildirisi en iyi 2. Poster ödülüne layık görülmüştür.

Üniversitemiz IV. Ulusal Anorganik Kimya Kongresine Katıldı