06 Haziran 13

İşletme, Yönetim Bilimleri ve Ekonomi, Bilgisayar ve Bilgi Teknolojisi, Eğitim Bilimleri, Mühendislik, Teknoloji, Sağlık, Biyotıp ve Tıp Bilimleri, Tarih ve Beşeri Bilimleri kapsayan 80.173 Adet elektronik tam metin içeren ve 16 Akademik koleksiyondan oluşan bir (Elektronik kitap) e-kitap veri tabanı olan Ebrary  Academic Complete  ile Dünyanın her tarafından 1861'den bugüne milyonlarca aranabilir tez bibliyografik künyesi yanında PDF biçiminde indirilebilen 1.4 milyondan fazla tam metin tez ve bitirme ödevi içeren,  basılı kopya olarak satın alınabilecek 2,1 milyondan fazla yayın bulunan ProQuest Dissertations & Theses Full Text (PQDT) veri tabanı kullanıcı eğitimi Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Örneklemeler ve sunumlarla firma yetkilisi Emre Sezer tarafından  gerçekleştirilen eğitim toplantısı  akademik personelin soruları ve cevaplar ile sonlandı.

Üniversitemizde Ebrary Academic Complete ile PQDT Veri Tabanı Eğitim Toplantısı Gerçekleştirildi