Akademik ve İdari Personelimiz, İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

24 Temmuz 13
Akademik ve İdari Personelimiz, İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Üniversitemiz  tarafından Akademik ve İdari personelimize 22-23 Temmuz 2013 tarihlerinde Rektörlük Yemekhanesinde iftar yemeği verildi. Yoğun bir katılımın olduğu iftar yemeğinde konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan kendi mekanımızda iftar yapmak çok mutluluk verici, keyif verici hepiniz hoş geldiniz diyerek sözlerine başladı. Son dönemde çok dikkat çekici çalışmaları hep birlikte başardık, fiziki mekanlarımız daha iyileşerek daha güzel çalışmaları hep birlikte inşallah başaracağız diyen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan,  Kuzey Kampüsümüzde her birimimiz ihtiyaç duyduğu kadar alana sahip olacak dedi.

Çalışmalarımızın somut sonuçlarını almak çok güzel, hepinize yürekten yaptığınız çalışmalar için teşekkür ederim diyen Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, hepinizin orucunu Allah kabul etsin, hayırlı Ramazanlar diliyorum, diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Üniversitemizde Akademik ve İdari Personelimize İftar Yemeği Verildi