Yayınlanma Tarihi: 25 Temmuz 2013 Perşembe

Rektörümüzü Hitit Akademi Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Ziyaret Etti

Hitit Akademi Derneği Başkanı Zekeriya Işık, Dernek Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Aşgın, Genel Sekreter Mustafa Ceylan, ve Dernek Üyeleri; Eşref Erdoğan, Hüseyin Kır, Mustafa Tolga Çırak, Halil İbrahim Şimşek Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret ettiler.

Dernek çalışmalarına ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunan Hitit Akademi Derneği Başkanı Işık, gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri hakkında bilgi vererek çalışmalarında Üniversiteyi çok önemsediklerini belirtti. Görüşü, duruşu ne olursa olsun memlekete katkı sağlamak isteyen herkes Derneğimize gelebilmeli, görüşünü projelerini belirtebilmeli diyen Işık, projesi olan herkesi dinleyeceğiz, önümüzde yoğun bir gündem var, Hitit Akademi Derneği olarak takipçisiyiz, taliplisiyiz diyerek Üniversitemizden bu çalışmalarında kendilerine destek vermesini istedi.

Üniversite olarak sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiklerini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da, Hitit Akademi Derneği Üyeleri içerisinde Üniversitemiz öğretim elemanlarının yer aldığını belirtti. Günümüzde sürekli yaşanmakta olan sis bombası misali politik gündem yaratacak konular yerine, kalıcı projeler yapılması gerektiğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, güzel fikirler üretilerek elimizi taşın altına koymalı, memleket için gerekli çalışmaları yapmalıyız, farklı bir bakış açısı kazandırmalıyız, bizler büyük işler yapmamız gerekiyor çünkü büyük imkanlarımız var dedi. Üniversite şehir diyaloğunun güçlendiğinde üniversitenin çevreye olan faydasının daha da aratacağını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Hitit Akademi Derneği Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarı dileklerini iletti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube