Yayınlanma Tarihi: 26 Temmuz 2013 Cuma

Rektörümüz Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti. Kuzey ve Güney Kampüslerinde yapılacak teknik çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, göreve başladıkları günden bu yana Üniversitemize verdikleri desteklerden dolayı Başkan Külcü’ye teşekkürlerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Külcü de, Hitit Üniversitesi’ni yüksek öğretimde bir cazibe merkezi yapma hususundaki bütün gayretlerini Çorum Belediyesi olarak destekliyoruz. Başta kampüs yeri olmak üzere üniversitemizin ve öğrencilerimizin ihtiyaç ve talepleri hususunda bugüne kadar gösterdiğimiz hassasiyet bundan sonra da artarak devam edecektir dedi.

Üniversitemizin gelişmesi Çorum’un gelişmesi demektir. Çorum’un sorunlarının çözümü hususunda üniversitemizin beyin gücünden istifade etmeyi ve onlarla iş birliği yapmayı planlıyoruz diyen Başkan Külcü, Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a Belediye ve Üniversite iş birliğinde verdiği önemden dolayı teşekkür ederek Hitit Üniversite’mizi bir dünya üniversitesi yapma vizyonu ile çıktığı bu yolda ciddi mesafeler aldıklarını görmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube