Rektörümüz Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Doç.Dr. BALCI ‘yı Ziyaret Etti

22 Ağustos 13

Rektörümüz Prof.Dr. Reha Metin Alkan, kısa bir süre önce Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine atanan Doç. Dr. Asım Balcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Üniversitemizdeki gelişmeler hakkında bilgi paylaşımında bulunan Rektörümüz Prof.Dr. Alkan, Bakanlığa bağlı tüm kurumlarla her türlü işbirliği yapmaya her zaman istekli ve hazır olduklarını ifade etti. Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemizde yeni açılması planlanan ve YÖK tarafından onaylandıktan sonra Bakanlığa iletilecek olan yeni Fakülte tekliflerinin değerlendirilmesi noktasında da desteklerini beklediklerini belirterek Doç. Dr. Asım Balcı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

Doç. Dr. Balcı da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Hitit Üniversitesi’ne yardım ve desteklerinin her zaman süreceğinin altını çizdi.