Yayınlanma Tarihi: 22 Ağustos 2013 Perşembe

Rektörümüz TÜSF Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer’i Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof .Dr. Reha Metin Alkan, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Faruk Yamaner ile birlikte Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Kemal Tamer’i makamında ziyaret ederek ilimizde ve Üniversitemiz organizasyonunda gerçekleştirilecek olan dünyada 12. si ülkemizde 3. sü yapılacak olan Dünya Güreş Şampiyonası’nın başvuru dosyasını Türkiye Üniversite  Sporları Federasyonu Başkanı’na sundu.

Federasyon Başkanı Prof. Dr. Tamer’e göreve geldiğinden bu yana ilimizde Üniversitemiz tarafından gerçekleştirilen spor faaliyetlerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, bu organizasyonun ilimize verilmesi için büyük gayret ve destekleri olan Federasyon Başkanı’na Üniversitemizin bir plaketini takdim etti.

Ayrıca Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, bu zamana kadar yapılan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu faaliyetlerinin üniversitemize verilmesinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti.

Federasyon Başkanı Prof.Dr. Kemal Tamer de verilen organizasyonların başarı ile organize edilmesinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti. Üniversitelerarası Dünya Güreş Şampiyonası’nın büyük bir organizasyon olduğunu ve dünyadan birçok ülkenin bu şampiyonayı alabilmek için mücadele verdiklerini vurgulayan Prof.  Dr. Tamer, ülkemize ve Çorum’a bu şampiyonayı kazandırmak için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube