Yayınlanma Tarihi: 30 Ağustos 2013 Cuma

Rektörümüz Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, 2016 yılında 12.si yapılacak olan Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonasının ilimizde yapılması için verdiği desteklerden dolayı Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’ya teşekkür etti.

Başvuru süreçleri tamamlanan şampiyonanın ilimize verilmesi durumunda, Üniversitemiz, Çorum Valiliği, Çorum Belediyesi, Çorum Ticaret ve Sanayi Odasının işbirliği ile gerçekleştirileceğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan Çorum’un tanıtımına ve ekonomisine önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’da Üniversitemizin 2016 yılında yapılacak olan 12. Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası’na talip olduğunu, söz konusu talebi Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü’nün olumlu karşılayarak Uluslararası Üniversite Sporları Federasyonu’na taahhüt mektubu verdiğini bildirdi. Geçtiğimiz yıl Finlandiya’da düzenlenen Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası’nın Çorum’a alınması için gerekli desteği verdiklerini belirterek, 9 günlük konaklamanın sağlanacağı organizasyonun Çorum’a önemli katkılar sağlayacağını ifade eden Milletvekilimiz Uslu, her alanda hızla büyümekte ve gelişmekte olan bir üniversitemizin olduğunu, Rektörümüzün yoğun çalışmalarına bizler de Milletvekilleri olarak destek vermekteyiz dedi.

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube