03 Eylül 13
19 Mayıs Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezinden Üniversitemize Ziyaret

Uzaktan Eğitim Merkezleri arasındaki işbirliği kapsamında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Sönmez Pamuk, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Polat Şendurur UZEM ekibi ile birlikte Uzaktan Eğitim Merkezi ile ilgili görüşmelerde bulunmak üzere üniversitemize ziyaret gerçekleştirdiler. Rektörlük Senato Salonunda gerçekleşen toplantıya üniversitemiz Uzaktan Eğitim Merkezi (HUZEM) Müdürü Prof. Dr. Mehmet Evkuran, Ortak Dersler Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Bakan, Yrd. Doç. Dr. Hiclal Demir, Öğr. Gör. Zekeriya Işık, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından ilgili personeller katıldı. Toplantıda bazı ortak derslerin uzaktan eğitim yöntemiyle verilmesi ve diğer uzaktan eğitim konuları konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü