Yayınlanma Tarihi: 05 Eylül 2013 Perşembe

Rektörümüz Ensar Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri ile Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Ensar Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Ülkemiz insanının manevî dinamiklerini zenginleştirerek ilmi, fikri ve ahlaki yönden gelişmesine katkıda bulunmayı amaçladıklarını belirten Ensar Vakfı Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) olarak her zaman Hitit Üniversitesinin yanında olduklarını belirterek üniversitemizin STK’lar ile yaptığı ortak projelerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ensar Vakfı Başkanı Aşgın, Üniversitemizin kayıtlarındaki % 100 doluluk oranındaki başarıdan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ı tebrik ederek yeni öğretim dönemimizin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan da, Çorum’da sivil toplum bilincinin daha da gelişmesi için Üniversitemizin STK’larla ortak projeler yapmasını çok önemsediğini belirterek bunun en somut göstergelerinden birinin önümüzdeki günlerde (10 Eylül 2013, Salı) Ensar Vakfı ile Üniversitemizin ortaklaşa gerçekleştireceği “İslam Dünyasında Sorunlar ve Çözümler” konulu konferans olduğunu açıkladı. Ensar Vakfının başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Prof. Dr. Alkan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ensar Vakfı Yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.