Yayınlanma Tarihi: 10 Ocak 2014 Cuma

Rektörümüz Duduoğlu Çelik Döküm San. Tic. A.Ş.’yi Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan Üniversite-Sanayi işbirliği çerçevesinde Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı/Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. İbrahim Sönmez ile birlikte Duduoğlu Çelik Döküm  San. Tic. A.Ş.’yi ziyaret etti.

Üniversitemize vermiş olduğu değerli katkılardan dolayı Duduoğlu Çelik Döküm San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Duduoğlu’na teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemize ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunarak öğrencilerinin daha iyi bir üniversitede eğitim alabilmek için tercih dönemlerinde üniversitelerin öğrencilere sunduğu imkanları her yönü ile araştırdığını belirtti. Üniversitemizin, 2013-ÖSYS yerleştirme sonuçlarına göre kontenjanlarını %100 dolduran 20 üniversiteden birisi olduğunu ifade ederek Üniversitemizin bu başarısını tüm paydaşları ile birlikte daha da ileri taşıyacağına inandığını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, öğrencilerimizin Üniversitemizde edindikleri teorik bilgilerini uygulama ile birleştirerek stajlarını profesyonel şekilde gerçekleştirmelerini istediğini açıkladı.

Ar-Ge çalışmaları ile kurumlarımızın günümüz teknolojisine entegre olabileceğini belirterek sanayicimizin bu yönde ki olumlu yaklaşımlarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversite-Sanayi işbirliğinin daha da gelişmesi için Üniversite olarak büyük bir gayret gösterdiklerini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Duduoğlu Çelik Döküm San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Duduoğlu da, dökümleri, ileri teknoloji ile üreterek hizmeti zamanında ve etkin olarak sunmayı amaçladıklarını ifade ederek kurumlarında staj yapan öğrencilerin ürünün ham madden ambalaja kadar olan her safhasını gözlemlediğini, öğrencilerin stajlarının çok verimli geçtiğini belirtti. Üniversitemiz için ellerinden gelen desteği sağlamaktan büyük bir mutluluk duyacaklarını belirten Duduoğlu, Üniversitemiz ile her türlü projeye hazır olduklarını ifade ederek Duduoğlu Çelik Döküm  San. Tic. A.Ş. olarak Üniversite-Sanayi işbirliğini çok önemsediklerini belirtti.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’ın Duduoğlu Çelik Döküm  San. Tic. A.Ş.’ye yapmış olduğu ziyarette Duduoğlu Çelik Döküm  San. Tic. A.Ş. teknik personelleri; Makine Mühendisi Kadri Güben, Makine Mühendisi Mehmet Gözüböyük, Metalurji ve Malzeme Mühendisi Gökhan Erol, Metalurji ve Malzeme Mühendisi Hakan Yıldırım, Makine Öğretmeni Ferhat Şimşek, Makine Resim Teknikeri Kenan Yıldız ve Maden Teknikeri Fatih Kayiş fabrika çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundular.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube