Yayınlanma Tarihi: 11 Ocak 2014 Cumartesi

HUZEM Final Sınavı Başarıyla Gerçekleşti

Üniversitemizde uzaktan eğitim yoluyla verilen ortak derslerin final sınavı 10 Ocak 2013 tarihinde yapıldı. Çorum merkez ve İlçelerdeki tüm birimlerde aynı saatte başlayan sınavda test yöntemi uygulandı. Öğrencilerimize A ve B kitapçığı olmak üzere farklı soru kitapçıkları dağıtılan sınava yaklaşık 4600 öğrenci katıldı. Bazı birimlerde ise dersliklerin öğrenci sayısına yeterli gelmemesi nedeniyle öğleden sonra ikinci bir oturum daha düzenlendi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, HUZEM biriminin hızlı bir gelişme kaydettiğini ve kurumsallaştığını belirterek, önümüzdeki süreçte daha ileri adımlar atacak olan merkezin üniversiteye büyük katkılar sağlayacağını dile getirdi ve emeği geçenlere teşekkür etti.