Yayınlanma Tarihi: 05 Ocak 2014 Pazar

100 Bine Yakın Öğrenciye Üniversitemiz Tanıtıldı

Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen eğitim fuarlarına katılan Üniversitemiz, öğretim elemanlarımız ve idari personellerimiz tarafından yaklaşık 100 bin kişiye tanıtıldı.

24 Ekim – 27 Aralık 2013 tarihleri arasında; Kayseri’de 9.669 öğrencinin,  Trabzon’da 6.025 öğrencinin, Ankara’da 9.506 öğrencinin,  Bursa’da 13.178 öğrencinin, İzmir’de 12.384 öğrencinin, Gaziantep’te 9.620 öğrencinin, İstanbul’da 21.406 öğrencinin, Mersin’de 6.525 öğrencinin, Adana’da 9.673 öğrencinin ziyaret ettiği “Educaturk  Yükseköğretim Fuarları”na katılan Üniversitemiz toplam 97.986 öğrenciyle buluştu.

“En Özel Devlet Üniversitesi” sloganıyla öğrenci odaklı bir üniversite olmayı hedef edinen Üniversitemizin, 2013-ÖSYS yerleştirme sonuçlarına göre kontenjanlarını %100 dolduran 20 üniversiteden birisi olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Üniversitemizin tercih edilirliğinin daha da artması için bu tanıtım faaliyetlerini çok önemsediklerini ifade etti. Önüne büyük hedefler koyarak “Marka Şehirde, Dünya Üniversitesi” olma yolunda tüm paydaşları ile emin adımlarla ilerleyen Üniversitemizin daha da güçlenmesi için gayret ettiklerini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, büyük bir fedakarlıkla ülkemizin farklı coğrafyalarında Üniversitemizin tanıtımı için görev alan öğretim elemanlarımıza ve idari personellerimize teşekkür etti.

Her yıl yenilenen tanıtım materyalleri ve stant tasarımıyla katıldığı tanıtım etkinliklerinde ziyaretçilerin dikkatlerini çeken Üniversitemiz, gerçekleştirilen eğitim fuarlarında öğrencilerin ve rehber öğretmenlerin ilgi odağı oldu.

Düzenlenen eğitim fuarında birçok devlet ve vakıf üniversitesi yer alırken, standımızı ziyaret eden öğrencilere, öğrenci velilerine ve rehber öğretmenlere Üniversitemiz hakkında tanıtıcı bilgiler verilerek “Hitit Üniversitesi”nde öğrenci olmak anlatıldı.

Eğitim fuarlarında birçok kitleye ulaşma imkanı bularak dikkatleri üzerine çeken Üniversitemizin “Özel Üniversite” olduğu düşüncesi, fuarda görevli personellerimiz tarafından “En Özel Devlet Üniversitesi” olarak değiştirildi. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube