Yayınlanma Tarihi: 22 Ekim 2014 Çarşamba

“Edebiyatın Büyük Ağası Tarık Buğra” Adlı Panel Düzenlendi

Akademik Araştırmalar Topluluğu’nun Eski Tarım ve Köy İşleri Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü’ye yapmış oldukları ziyaret sonrasında Bakan Prof. Dr. Güçlü’nün önerileri ile oluşturulan “Çorum Okuma Grubu” tarafından 21 Ekim 2014 Salı günü, saat: 14.00’te, Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonu’nda “Edebiyatın Büyük Ağası Tarık Buğra” adlı panel düzenlendi.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın açılış konuşmasını yaptığı panele, Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Erhan Akar ve öğrencilerimiz katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, öğrenci odaklı bir eğitim anlayışı ile Üniversitemizin tüm mensuplarına en iyi faydayı sağlama gayretinde olduğunu belirterek Üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerimizin eğitim-öğretim faaliyetleri beraberinde sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerine de destek olduklarını açıkladı. Etkinliğin düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, faydalı bir etkinlik olması dileğiyle konuşmacılara başarılar diledi.

Eski Tarım ve Köy İşleri Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü’nün sağlık sebepleri nedeni ile katılamadığı panelin modaretörlüğünü İlkay Yaşar yaptı. Panele; Hacı Mehmet Cansever, Sema Biter, Fatih Gül ve Seda Havva Biter konuşmacı olarak katıldı.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube