Yayınlanma Tarihi: 22 Ekim 2014 Çarşamba

Üniversitemiz Trabzon ve Kayseri'de Tanıtım Etkinliklerine Katıldı

Üniversitemiz tanıtım etkinlikleri kapsamında, 16-17 Ekim 2014 tarihleri arasında Trabzon’da ve 20-21 Ekim 2014 tarihleri arasında ise Kayseri’de öğrencilerle buluştu.

 “Educaturk Trabzon Yükseköğretim Fuarı”nda birçok öğrenci, veli ve rehber öğretmenin dikkatini çeken Üniversitemiz standında, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Menderes Suiçmez, Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serhat Oğuzhan Kıvrak ile Basın-Halkla İlişkiler personeli Satı Altıntaş ve Bilimsel Araştırma Projeler Birimi personeli Bahriye Kerman yer aldı.

Kayseri’de düzenlenen eğitim fuarında ise Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Naki Çolak ile Arş. Gör. Tuğçe Göver ile Basın-Halkla İlişkiler personeli Satı Altıntaş ve Bilimsel Araştırma Projeler Birimi personeli Bahriye Kerman görev aldı.

Her yıl yenilenen tanıtım materyalleri ve stant tasarımıyla katıldığı tanıtım etkinliklerinde ziyaretçilerin dikkatlerini çeken Üniversitemiz, gerçekleştirilen eğitim fuarlarında da öğrencilerin ve rehber öğretmenlerin ilgi odağı haline geldi.  

Düzenlenen eğitim fuarlarında birçok vakıf ve devlet üniversitesi yer alırken, standlarımızı ziyaret eden öğrencilere, öğrenci velilerine ve rehber öğretmenlere Üniversitemiz hakkında tanıtıcı bilgiler verilerek Üniversitemizde öğrenci olmak anlatıldı.

Üniversitemiz tanıtım etkinliklerine 03-04 Kasım 2014 tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek olan eğitim fuarı ile devam edecek. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube