Yayınlanma Tarihi: 07 Ekim 2014 Salı

Hitit Akademi Derneği Yönetim Kurulu Rektörümüzü Ziyaret Etti

Hitit Akademi Derneği Başkanı Öğr.Gör. Zekeriya Işık ve Yönetim Kurulu Üyeleri Rektör Prof.Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti. Dernek Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Aşgın, Genel Sekreter Mustafa Ceylan ve Dernek Üyeleri; Doç.Dr. Abrurahman Asan, Lemzi Çöplü, Arif Kumaş, Erol Kuyma’nın da yer aldığı ziyarette Başkan Öğr.Gör. Işık, Hitit Akademi derneği olarak gerçekleştirdikleri ve önümüzdeki dönem yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Geçen sezon çok sayıda konu ve konuk ile çeşitli konularda seminerler, konferans ve paneller düzenlediklerini belirten Öğr.Gör. Işık, İslamofobi, Osmalı Toplumunda Aile gibi önemli programları da Hitit Üniversitesi ile birlikte düzenlediklerini hatırlatarak, katkılarından dolayı Rektör Prof.Dr. Alkan’a teşekkür etti. Önümüzdeki dönemde de Üniversitemiz ile birlikte memleketimiz ve ülkemiz için katma değer niteliği taşıyan programlar gerçekleştirmeyi arzuladıklarını belirten Öğr.Gör. Işık, yakın zamanda “Ezidiler” ve “Ortadoğu’da Değişen Dengeler ve Türkiye” konulu çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Toplumun gelişmesinde çok önemli bir role sahip olan Sivil Toplum Kuruluşlarını (STK) çok önemsediklerini ve üniversitemizin en önemli paydaşlarından biri olarak gördüklerini ifade eden Rektör Prof.Dr. Alkan, Üniversitemiz öğretim elemanlarının da yer aldığı Hitit Akademi Derneği’nin yaptığı çalışmaları büyük bir mutlukla yakından takip ettiklerini belirtti. Her geçen gün sadece ilimizde değil, ülkemizde de bir farkındalık oluşturmaya başlayan Hititi Akademi Derneğinin her zaman yanlarında olduklarını, her alanda, her türlü işbirliklerine açık olduklarını kaydederek, Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarı dileklerini iletti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube