Yayınlanma Tarihi: 09 Ekim 2014 Perşembe

Hitit Bulut Sistemi Depolama Alanını 2 Katına Çıkardı

Üniversitemizin Değerli Akademik ve İdari Personelleri,

Sizler için, yanınızda herhangi bir depolama ünitesi olmadan da rahatça hareket edebileceğiniz, Üniversitemizin sunucuları üzerinde oluşturduğumuz Tüm kullanıcılara 10GB depolama alanı atanmış ve yüklenebilecek en büyük dosya boyutu 1GB ile sınırlandırılmıştır. Bulut bilgisayar sistemi (cloud computing) www.bulut.hitit.edu.tr adresinden kullanımınıza sunulmuştur.

Bu sisteme dahil olabilmek için hitit uzantılı eposta adresi ve şifresi ile giriş yaparak taşımak istediğiniz dosyalarınızı buraya yükleyebilir (upload) ardından da istediğiniz her yerden bu dosyalara erişebilir ve indirme (download) yapabilirsiniz.

Bulut sistemi hakkında yardım ve destek almak için ekte yer alan tanıtım kılavuzunu okuyabilir, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'nın  bidb@hitit.edu.tr eposta adresine ve 0364 219 20 00 numaralı telefonuna başvurabilirsiniz.

Hitit Bulut Sistemi Kullanım Kılavuzu İçin Tıklayınız.

Hitit Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı