Yayınlanma Tarihi: 10 Kasım 2014 Pazartesi

Üniversitemiz Ankara ve Eskişehir'de Tanıtım Etkinliklerine Katıldı

Üniversitemiz tanıtım etkinlikleri kapsamında,  03-04 Kasım 2014 tarihleri arasında Ankara’da ve 06-07 Kasım 2014 tarihleri arasında ise Eskişehir’de öğrencilerle bir araya geldi.

Ankara’da düzenlenen eğitim fuarında Üniversitemiz standında, İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Erjada Progonati, Alaca Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Önder Yakıştıran ile Basın-Halkla İlişkiler personeli Satı Altıntaş ve Genel Sekreterlik personeli Özge Özdemiroğlu yer aldı.

Eskişehir’de düzenlenen eğitim fuarında ise İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Habib Akdoğan, İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi Öğretim Üyeleri Arş. Gör. Yasin Şeker ve  Arş. Gör. Kübra Müge Daldal  ile Basın-Halkla İlişkiler personeli Satı Altıntaş ve Genel Sekreterlik personeli Özge Özdemiroğlu görev aldı.

Her yıl yenilenen tanıtım materyalleriyle katıldığı tanıtım etkinliklerinde ziyaretçilerin dikkatlerini çeken Üniversitemiz, gerçekleştirilen eğitim fuarlarında da öğrencilerin ve rehber öğretmenlerin ilgi odağı oldu.  

Düzenlenen eğitim fuarlarında birçok vakıf ve devlet üniversitesi yer alırken, stantlarımızı ziyaret eden öğrencilere, öğrenci velilerine ve rehber öğretmenlere Üniversitemiz hakkında tanıtıcı bilgiler verilerek Üniversitemizde öğrenci olmak anlatıldı.

Üniversitemiz tanıtım etkinliklerine 20-21 Kasım 2014 tarihlerinde Bursa’da düzenlenecek olan eğitim fuarı ile devam edecek. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube