Yayınlanma Tarihi: 24 Kasım 2014 Pazartesi

Rektörümüzden 24 Kasım Öğretmenler Günü Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Atatürk İlkokulu öğretmenleri ile bir araya geldi.

Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın ve İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ün 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi Atatürk İlkokulu’nu ziyaret etmelerinden dolayı teşekkür eden Okul Müdürü Rüştü Çağdaş, “Rektör Prof. Dr. Alkan’ın Okulumuzdan mezun olması bizleri ayrıca onurlandırıyor” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük de “Eserlerinizin başarısı bizleri gururlandırıyor” diyerek sözlerine “Mum gibi etrafına ışık saçan öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü’nü kutlar nice sağlıklı yıllar dilerim” şeklinde devam etti.

“Bu güzel gününüzü kutlar, hayırla daha güzel öğrencilerin yetişmesine vesile olacak değerli çalışmalar yapmanızı dilerim” diyerek sözlerine başlayan Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan da pek çok farklı trendin yaşandığı 1980’li yılların zorlu dönemlerinde, o günkü adıyla Atatürk Ortaokulu’nda aldığı kaliteli eğitimin hayatını şekillendirdiğini ifade ederek “Sizlere minnettarım” dedi.

“Çocuklumu yaşadığım böylesi özel bir yerde, böylesi bir ortamda bulunduğum için teşekkür ederim” diyerek sözlerine devam eden Rektör Prof. Dr. Alkan, okulun ana hatları ile hala aynı olduğuna dikkat çekerek binadan ziyade içerisinde yapılanların önemli olduğunu belirtti.

Öğretmenlerinin ve bulunduğu çevrenin verdiği değerli destekler için teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Alkan, sözlerine eğitilmiş insan ihtiyacına dikkat çekerek “Onun da ana kaynağı siz değerli öğretmenlerimizsiniz” şeklinde devam etti.

“İnşallah, dünyayı şekillendiren, dünyada söz sahibi öğrencileri hep birlikte yetiştiririz” diyerek Üniversitemizin işbirliği konusunda her zaman hazır olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, Atatürk İlkokulu öğretmenlerine başarı dileyerek Öğretmenler Günlerini kutladı.

Atatürk İlkokulu öğretmeni Resul Çakıcı’nın “Ben Öğretmenim” isimli şiirini okuması sonrasında program, sohbet eşliğinde devam etti. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube