Yayınlanma Tarihi: 25 Kasım 2014 Salı

Öğrenci Konseyi Rektörümüz Başkanlığında Toplandı

Üniversitemiz Öğrenci Konseyi, Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan başkanlığında toplandı. Toplantıda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Bıyık, Genel Sekreter Erdal Kanık, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Ömer Çırak ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Hüseyin Özden de hazır bulundu.

Eğitsel ve bilimsel çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren, hemen her alanda tüm paydaşları ile daha ileriye hızlı ve emin adımlarla ilerleyen Üniversitemizin, öğrencilerimizin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerine de büyük destekler verdiğini belirterek öğrencilerimizin bu destekler sonucunda ulusal ve uluslararası pek çok başarıya imza attığına dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Alkan, öğrenci taleplerinin/sorunlarının paylaşılması ve doğrudan idareye ileterek en kısa sürede çözüme kavuşturulması açısından Öğrenci Konseyi’ni çok önemsediklerini açıkladı.

İleriye dönük yapılan çalışmalarda, karar mekanizmalarında öğrencilerimizin de yer almalarının önemine dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Alkan, proje bazlı adaylık,  şeffaf ve profesyonel bir seçim süreciyle Öğrenci Konseyi’nin güzel bir ortamda demokratik koşullarda oluşturulduğunu belirterek sürece katkı sağlayan herkese teşekkür etti. 

Bugüne kadar gerçekleştirdikleri ve yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunan Öğrenci Konseyi, vermiş olduğu desteklerden dolayı Rektör Prof. Dr. Alkan’a teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube