Yayınlanma Tarihi: 26 Kasım 2014 Çarşamba

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterine Rektörümüzden Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı’yı ziyaret etti.

Görev yaptığı tüm kurumlarda başarılı çalışmalara imza atan ve sonrasında farklı kurumlarda da başarılı çalışmalarını sürdüren Doç.Dr. Asım Balcı’nın başarılarının gurur verici olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin kendisinin bilgi birikiminden yararlanmak istediğini, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Üniversitemiz arasında ortak iş birliği projeleri yapmaktan büyük mutluluk duyacağını ifade etti.

Hitit Üniversitesinin gözle görülür ve hızlı gelişiminin farkedilidğini ifade eden Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri  Doç.Dr. Balcı, her türlü işbirliği ve desteğe hazır olduklarını, birlikte çalışmalar yapmaktan da büyük bir mutluluk duyacaklarını ifade etti.