Yayınlanma Tarihi: 26 Kasım 2014 Çarşamba

Rektörümüz Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Doç.Dr. Bülbül’ü Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Doç. Dr. Kudret Bülbül’ü makamında ziyaret etti.

Kısa bir süre önce ilimizde gerçekleştirilen Uluslararası Sürgünün 70. Yılında Ahıska Sempozyumuna verdikleri katkıya ve etkinliğimize bizzat katılarak verdiği desteğe teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Alkan, eğitimin uluslararasılaşması kapsamında Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluların yaptığı çalışmaların büyük bir öneme sahip olduğunu, ülkemizde son dönemlerde büyük bir ivme kazanan bu konuda bu çalışmaların rolünün çok büyük olduğunu ifade ederek, bu çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Alkan, üçüncüsü Yabancı Diller ve Mesleki Kariyer Üniversitesi ile üniversitemiz tarafından Kazakistan’ın Almatı şehrine gerçekleştirilen Türk Dünyası Ekonomi Forumu’nun dördüncüsünün Mayıs-2015’de ilimizde, Üniversitemiz evsahipliğinde yapılacağını, bu etkinliğe de şahsi ve kurumsal destek ve katkılarını beklediklerini ifade etti.

Üniversitemiz ev sahipliğinde ortaklaşa düzenlenen “Sürgünün 70. Yılında Ahıska Türkleri Uluslararası Sempozyumu”nun faydalı ve verimli geçtiğini dile getiren Doç. Dr. Kudret Bülbül, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı olarak bu ve benzeri programları desteklediklerini ve bu tür destekleri her zaman vermekten büyük bir mutluluk duyacaklarını belirtti. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube