Yayınlanma Tarihi: 26 Kasım 2014 Çarşamba

Rektörümüzden TÜSF Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer’e Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer’i ziyaret etti.

TÜSF Başkanı Prof. Dr. Tamer’e göreve geldiğinden bu yana Üniversitemize verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Alkan, 2016 yılında Üniversitemiz ev sahipliğinde Çorum’da gerçekleştirilecek olan 12. Dünya Üniversitelerarası Güreş Şampiyonası’nın yapılacağı kapalı Spor Salonunun temelinin atıldığını belirterek bina inşaatının hızla ilerlediğini açıkladı.

Spor Salonunun 8 bin 600 m²  kapalı alana sahip olduğunu belirterek bir ana ve iki küçük salondan oluştuğunu açıklayan Rektör Prof. Dr. Alkan,  ana salonun, uluslararası standartlarda salon sporları müsabakalarına uygun bir şekilde yapılması amacı ile minimum 30 m x 50 m ebatlarında olacağını belirtti.

Bu zamana kadar yapılan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu faaliyetlerinin Üniversitemize verilmesinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu sözlerine ekleyen Rektör Prof. Dr. Alkan, 2017 yılında yapılacak olan 11. Avrupa Üniversitelerarası Salon Futbolunun (Futsal) da Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilebilmesi için Federasyon Başkanı Prof. Dr. Tamer’den destek istedi.

TÜSF Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer de bugüne kadar Üniversitemize verilen organizasyonların başarı ile organize edilmesinden dolayı Rektör Prof. Dr. Alkan’a teşekkür ederek büyük bir organizasyon olan Üniversitelerarası Dünya Güreş Şampiyonası’nı da Üniversitemizin başarı ile gerçekleştirileceğine inandığını açıkladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜSF Başkanı Prof. Dr. Tamer, 2017 yılında yapılacak olan 11. Avrupa Üniversitelerarası Salon Futbolunun Üniversitemize kazandırmak için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube