Yayınlanma Tarihi: 27 Kasım 2014 Perşembe

Rektörümüz Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı’yı Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Ak Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve NATO-PA Üyesi Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı’yı ziyaret etti.

Yeni görevini tebrik ederek başarılar dileyen Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin bütçe sürecinde verdiği destekler için Milletvekili Dr. Bağcı’ya teşekkür etti. Teknokent, Merkez Laboratuvar, MYO 1. Etap inşaatlarımızın kısa bir süre içerisinde hizmete açılacağını belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, Kuzey Kampüsümüzün de temeli atılan yeni binalarımızla hızla şekillendiğini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Dr. Bağcı da açılışlarla birlikte Üniversitemizin daha da güçleneceğini ve Üniversitemizin her türlü projesine destek olacaklarını ifade ederek Rektör Prof. Dr. Alkan’ı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.