03 Kasım 14
Üniversitemizde Sosyal Güvenlik Konularında Eğitim Verildi

Orta Karadeniz Bölgesi Üniversiteleri İşbirliği Platformu (OKÜP) kapsamında, nitelikli ve etkin çalışma gücü sağlamak amacıyla “Kamu Görevlilerinin Sosyal Güvenlik Primleri (4/C’liler dahil), Genel Sağlık Sigorta Primleri, Kamu Görevlilerinin İşe Giriş Çıkışları ile İlgili Primler, Uygulamada Karşılaşılan Sorunlar ve İşyeri Tescil” konularında Sosyal Güvenlik Uzmanları; Ahmet Soğuksu ve Muzaffer Akkoca tarafından eğitim verildi.

Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonu’nda, iki gün süre ile düzenlenen eğitim seminerine Üniversitemiz personelleri beraberinde Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi, Bozok Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, Sinop Üniversitesi, Ahi Evran Üniversitesi personelleri de katıldı.

Etkinliğin sosyal programı kapsamında da şehir turu ve Çorum Müzesi ziyaret edildi.