Yayınlanma Tarihi: 06 Kasım 2014 Perşembe

Üniversitemiz Türkiye İnovasyon Haftası Etkinliklerinde Yer Aldı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından, Arçelik A.Ş ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) stratejik partnerliğinde, inovasyon kültürünü Anadolu kentlerine yaymak amacıyla ilki İzmir’de düzenlenen etkinliklerin ikincisi  14-15 Ekim’de Ankara’da yapıldı. TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ev sahipliğinde, Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu’nda gerçekleştirilen açılışa, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin yanı sıra partner ülke İrlanda İş ve İstihdam Bakanı Ged Nash, NASA Propulsion Laboratuvar Başkanı Charles Elachi, AVEA Ceo’su Erkan Akdemir, ASO Başkanı Nurettin Özdebir, Birlik başkanları, akademisyenler, profesyoneller, öğrenciler ve çok sayıda ziyaretçi katıldı.

Türkiye İnovasyon Haftasında yer alan Üniversitemiz standı, ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Üniversitemiz Bilimsel Teknik Uygulama ve Araştırma Merkezi(HÜBTUAM)’nden Uzman Alim Bozer ve Uzman Mehmet Şener’in katıldığı etkinlikte, HÜBTUAM ve Teknokent üzerine bilgi paylaşımında bulunuldu. Üniversitemiz tanıtım materyallerinin de dağıtıldığı stantta, ziyaretçilerden gelen sorular yanıtlandı.