Yayınlanma Tarihi: 09 Kasım 2014 Pazar

Rektörümüz MYO Öğretim Elemanları İle Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ile bir araya geldi.

Toplantı öncesinde Meslek Yüksekokulunda yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler veren Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Menderes Suiçmez, Meslek Yüksekokulu’nun bünyesinde açılan istihdam odaklı bölümler beraberinde tercih edilirliğinin daha da arttığını ve her geçen gün daha da büyüdüğünü ifade ederek Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a göstermiş olduğu ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Üniversitemizde yapılan çalışmalara ilişkin genel bilgi paylaşımında bulunan Rektör Prof. Dr. Alkan da Üniversitemizin mensuplarının gayretli çalışmaları beraberinde paydaşlarından aldığı desteklerle hızlı bir gelişim gösterdiğini ifade etti.

Ülkemizin ve hatta gelişmiş ülkelerin en önemli ihtiyaçlarından birisi olan ara eleman yetiştirme noktasında önemli bir işleve sahip olan Meslek Yüksekokulumuzun, her geçen gün istihdam odaklı yeni bölümleriyle sadece nicel olarak değil, nitelik olarakta büyük bir yükselişte olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, ülkemizde MYO’lardan büyük beklenti olduğunu ve bu anlamda MYO’lara verilen desteklerin hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Yapımı hızla devam eden MYO, Kuzey Kampüsü I. Etap altyapı ve üst yapı çalışmaları, Hitit Üniversitesi Bilimsel Teknik Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜBTUAM), TEKNOKENT, Alaca Meslek Yüksekokulu,  Sungurlu Meslek Yüksekokulu inşaatlarımıza ilişkin bilgi paylaşımında bulunarak konuşmasını sürdüren Rektör Prof. Dr. Alkan, en son teknoloji ile donatılarak modern tasarıma sahip prestijli binalarımızın en kısa sürede başarıyla tamamlanarak hizmete gireceğini belirtti.

Tüm mensuplarımıza daha iyi imkanlar sunmanın çabası ve gayreti içerisinde olduklarını açıklayan Rektör Prof. Dr. Alkan, Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP),Yurtdışı Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Programı ve öğrenci projelerine verilen desteklerin artarak devam edeceğini vurguladı.

Konuşma sonrasında öğretim elemanlarımızın görüş ve taleplerini dinleyen Rektör Prof. Dr. Alkan, çağın gerektirdiği eğitim-öğretim yaklaşımları göz önünde tutularak hazırlanan projeler tamamlandıkça Üniversitemizin daha da güçleneceğini belirterek Üniversitemizin tüm öğretim elemanlarının olduğu gibi Meslek Yüksekokulumuzun da çok tecrübeli ve özellikle üniversite-sanayi işbirliği noktasında büyük katkı sağlayacak geniş bir bilgi ve tecrübe birikimine sahip öğretim elemanlarının başarılı çalışmalarından dolayı da teşekkür etti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube