Yayınlanma Tarihi: 16 Aralık 2014 Salı

Rektörümüz Tıp Fakültesi Öğretim Elemanlarıyla Bir Araya Geldi

Akademik birim ziyaretlerini ara vermeden devam ettiren Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan,  Tıp Fakültesi öğretim elemanlarıyla genel durum değerlendirmesi yapmak üzere bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, bu tür toplantıları çok önemsediğini ve bunların Üniversitemiz için önemli ve gerekli olduğunu dile getirerek Üniversitemizde gerçekleştirilen projeler ile yapılan çalışmalar ve Üniversitemiz hakkında genel bilgi paylaşımında bulundu.

Tıp Fakültemizle güzel bir sinerji oluşturduğumuzu ve başarılı bir kadroyla iyi bir başlangıç yaptıklarını dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, “Üniversitemiz her ne kadar tıp alanında biraz geç başlasa da açığımızı hızlı bir şekilde tamamlıyoruz. Gerçekten kardiyoloji, üroloji gibi birçok alanda büyük başarılara imza attık ve bu başarılar artarak devam ediyor” diye konuştu.

“İnsana yapılan yatırım hiçbir zaman ölü yatırım değildir.” şeklinde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin eğitim birimlerinin bilimsel araştırma, laboratuvar ve eğitim altyapılarını güçlendirmek, altyapı eksiklerini hızla gidermek amacıyla verilen Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) desteklerinin artarak devam ettiğini vurgulayarak yurt dışı bilimsel etkinlikleri destekleme programlarına verilen desteklere de dikkat çekti .

Yapılan yatırımların sonuçlarını almanın mutluluk verici olduğunu, hem bilimsel hem de topluma yarar sağlama noktasında gerçekten güzel ve faydalı çalışmalar yapıldığını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin hemen her alanda büyük gelişmeler kat ettiğini, tüm bunların Üniversitemizde oluşturulan sinerjinin ve hep birlikte sarf edilen yoğun gayretlerin sonucunda meydana geldiğini belirterek tüm öğretim elemanlarımıza gayretli ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube