Yayınlanma Tarihi: 18 Aralık 2014 Perşembe

Üniversitemiz Senatosu Oğuzlar’da Toplandı

Üniversitemiz Senatosu, Senato Toplantısını gerçekleştirmek üzere Oğuzlar’da bir araya geldi.

Toplantı öncesinde Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Oğuzlar Kaymakamlığı ve Oğuzlar Belediye Başkanlığını ziyaret ederek, yaşanan gelişmelere ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

İlk olarak Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş’i ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunarak sadece merkezdeki değil ilçelerimizde yer alan birimlerimizin de her geçen gün başarılı bir çalışmaya imza attıklarını belirtti.

Üniversitemizin ilçelerimizle birlikte hızla büyüdüğünü ifade eden Rektör Prof. Dr. Alkan, bu çerçevede Obruk Barajı çevresinde yakın zamanda faaliyete geçirilmesi planlanan Su Sporları ve Su Ürünleri Merkezi’nin Üniversitemiz ve Oğuzlar ilçesi için büyük önem arz ettiğini de sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, Belediye olarak üniversiteye her anlamda her türlü desteği vermek istediklerini ve üniversite ile yapılacak işbirliklerinden büyük bir memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Ardından Oğuzlar Kaymakamı Servet Gün’ü ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizin şehirle bütünleşerek yaptığı çalışmalarla bulunduğu bölgeye yarar sağlama inancıyla hareket ettiğini belirterek, Oğuzlar ilçemizde bulunan merkezimizde de çok başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine olan inancının tam olduğunu vurguladı.

Üniversitelerin bulundukları bölgenin gelişimine her anlamda katkı sağlayarak gelişimin öncüsü olduklarını ifade eden Oğuzlar Kaymakamı Servet Gün de Kaymakamlık olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurguladı.

Üniversitemiz Senatosu gerçekleştirilen toplantı sonrasında ise ilçe merkezinde bulunan ceviz işleme tesisini gezdi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube