Yayınlanma Tarihi: 28 Aralık 2014 Pazar

Rektörümüz Rektörlük İdari Personeli İle Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Rektörlüğümüzde görevli idari personel ile bir araya geldi.

Üniversitemizde yürütülen başarılı çalışmalar sonrasında yaşanan olumlu gelişmelere ilişkin bilgi paylaşımında bulunan Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizdeki gelişmelerin bir ekip çalışması ile başarıldığına dikkat çekerek  “Çalışmalarımızın somut sonuçlarını almak çok güzel, hepinize yürekten yaptığınız çalışmalar için teşekkür ederim” dedi.

Üniversitemizin yapılan doğru işlerle güzel gelişmeler kat ettiğine dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Alkan,  “Son dönemde çok dikkat çekici çalışmaları hep birlikte başardık, fiziki mekanlarımızı daha da iyileştirerek daha güzel çalışmaları hep birlikte inşallah başaracağız” diyerek çağın gerektirdiği eğitim öğretim yaklaşımları göz önünde tutularak yapılan inşaatlarımızın hızla ilerlediğini açıkladı.

“İnsan odaklı bir yaklaşımla, yaşadığımız topluma hizmet gayretindeyiz” diyen Rektör Prof. Dr. Alkan,  bilgilendirme konuşmasının ardından Rektörlük personelinin görüşlerini dinleyerek personelden gelen taleplerin azami ölçüde karşılanmaya çalışıldığını ifade etti.

Görevi devraldıkları günden bugüne kadar geçen süre içerisinde gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan projelere ilişkin bilgiler veren Rektör Prof. Dr. Alkan, Üniversitemizde son zamanlarda yaşanan değişim ve dönüşümler sonucu ortaya çıkan bu başarı tablosunun oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek yakalanan bu sinerji ile Üniversitemizin daha da iyi yerlere geleceğini belirtti.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube