Yayınlanma Tarihi: 29 Aralık 2014 Pazartesi

Üniversitemizin Eğitim Yolculuğundaki Durağı Bu Kez Adana Oldu

Üniversitemizin hız kesmeden devam eden eğitim yolculuğundaki adresi bu kez Adana’ydı.

“Yükseköğretim Eğitim Günleri” kapsamında düzenlenen fuar, Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı’nda yapılırken Üniversitemizi temsilen İskilip Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Serkan Tuluk, Genel Sekreter Yardımcımız Süleyman Akyol, Sağlık Yüksekokulu’ndan Arş. Gör. Emel Okur, İskilip Meslek Yüksekokulu’ndan Öğr. Gör. Abdulkadir Özdemir ve Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümü öğrencisi Hasan Çiğdem görev aldı.

Eğitim sisteminde bilim ve teknolojiyi odağına alan, dünyayla entegre olmak adına yabancı uyruklu öğrenci değişim programlarına kanalize olan Üniversitemiz,  her anlamda dinamik olmak ve çağa ayak uydurmak adına materyallerini de her yıl yenileyerek Adana’da da öğrenciler tarafından  yoğun ilgi görmeyi başardı.

Öğrenci, rehber öğretmen ve ebeveynlerin büyük ilgisinin olduğu Üniversitemiz standında,  Üniversitemiz bölümleri, programları, kontenjanları, puanları, öğrencilere sunduğu burslar, kısmî zamanlı çalışma imkânı, yurt dışı öğrenci hareketliliği, kulüp faaliyetleri gibi birçok tanıtıcı bilgi verilerek Üniversitemizdeki eğitime ve sosyal hayata dair detay bilgiler verildi.

Üniversitemizin eğitim yolculuğunun bundan sonraki durağı ise 16-17 Nisan 2014 tarihinde Denizli’de olacak.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube