Yayınlanma Tarihi: 31 Aralık 2014 Çarşamba

Rektörümüzden Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sungurlu Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Rektörümüze Üniversitemiz Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Hamit Aksoy ve Öğr. Gör. Kerim Aktaş eşlik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, kısa bir süre önce Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Süleyman Atcıoğlu ile daha önce Çorum Fen Lisesi’nde görev yapmakta iken de pek çok başarılı ortak iş birliği yaptıklarını ve birçok çalışmaya imza attıklarını, bundan sonrasında da aynı şekilde ortak işler ve projeler yapmaktan mutluluk duyacaklarını sözlerine ekleyerek Atcıoğlu’na yeni görevinde başarılar diledi.

Sungurlu Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu da Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın yapmış olduğu ziyaretten memnuniyet duyduğunu, her zaman ortak iş birliklerine ve projeler yapmaya açık olduklarını, imkânlar dahilinde her türlü desteği Üniversitemiz adına vereceklerini söyleyerek bu güzel ziyaretin güzel işlere vesile olmasını diledi.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube