Yayınlanma Tarihi: 08 Aralık 2014 Pazartesi

Rektörümüz İskilipli İş Adamlarımız İle Bir Araya Geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan İskilip Meslek Yüksekokuluna ilişkin genel değerlendirmede ve fikir alışverişinde bulunmak amacıyla İskilip Kaymakamı Şuayib Gürsoy, İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma ve İskilip Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muammer Cengil beraberinde İskilipli iş adamlarımız ile bir araya geldi.

Üniversitemizin her biriminde olduğu gibi İskilip Meslek Yüksekokulu’nun da yeni açılan istihdam odaklı bölümlerimizle birlikte her geçen gün daha da büyüdüğünü ve Meslek Yüksekokulunun fiziki altyapısının yeterli olmadığına dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Alkan, en kısa zamanda İskilip Meslek Yüksekokulu inşaatının da yapılması gerektiğini ifade etti.

Üniversitemizin merkez başta olmak üzere her biriminin hızla gelişmekte olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Alkan, Çorumlu işadamlarımızın desteğiyle özellikle ilçelerimizdeki fiziki altyapı sorunlarının daha hızlı bir şekilde giderilebileceğini açıklayarak Üniversitemizin gelişim sürecine katkı sağlayan tüm paydaşlarımıza teşekkür etti.

İskilipli iş adamlarımız da İskilip’e gönül vermiş insanlar olarak maddi manevi her türlü desteği vereceklerini açıklayarak Rektör Prof. Dr. Alkan’a çalışmalarında başarılar dilediler. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube