Yayınlanma Tarihi: 24 Şubat 2014 Pazartesi

OKÜP Toplantısı Amasya Üniversitesi Ev Sahipliğinde Yapıldı

Orta Karadeniz Bölgesi Üniversiteleri Akademik İşbirliği Platformu (OKÜP) toplantısı, Amasya Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya Amasya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Metin Orbay, Ondokuzmayıs Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Akan, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Recep Bircan, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Tarık Yarılgaç, Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Reha Metin Alkan, Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yunus Bekdemir, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Şahin, Giresun Üniversitesi Rektör Vekili Prof.Dr. Mahir Kadakal ile Üniversitelerin Genel Sekreterleri ve Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanları katıldı.

İki ayrı oturum şeklinde düzenlenen toplantıda, Sinop Üniversitesinde yapılan bir önceki toplantıda alınan kararlar çerçevesinde öncelikli olarak Kütüphane ve Dokümantasyon hizmetlerinde ortak çalışmalar ve işbirlikleri başta olmak üzere üniversiteler arasındaki pek çok akademik ve idari konu ele alındı.

Bir sonraki OKÜP toplantısının, 12-13 Nisan 2014 tarihlerinde Üniversitemiz ev sahipliğinde, Çorum’da yapılması kararlaştırıldı. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube